Nieuwbouw

Loading...

Nieuwbouw van een woning, schuur, kantoor of loods verdient de grootst mogelijke aandacht. Niet alleen tijdens het bouwproces, maar zeker ook daarvóór. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd om alle wensen en opties met u te bespreken. Of u nu al in het bezit bent van een bouwtekening of niet. Dankzij onze gedegen inventarisatie kunnen wij u een duidelijke offerte bieden, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Weten waar u aan toe bent, dat vinden wij belangrijk! Tijssen Bouw b.v. is zelf ook ontwikkelaar van woningen en loodsen.

Aan en Verbouw

Loading...

Aanbouw en verbouw zijn verzamelnamen voor een verscheidenheid aan grotere en kleinere werkzaamheden. Bijvoorbeeld het uitbouwen van de woonkamer of bovenverdieping, of het plaatsen van een erker of carport. Maar ook vernieuwen van kozijnen, een dakkapel plaatsen en het verbouwen van uw badkamer. In alle gevallen geldt dat Tijssen Bouw b.v. over de kennis en ervaring beschikt om u het mooiste eindresultaat te bieden. U merkt het: voor aanpassingen in of bij uw woning, in welke vorm dan ook, kunt u bij ons terecht!

Renovatie

Loading...

Zowel renovatie als onderhoud vereist vakmanschap en een uitstekende materiaalkennis. Tijssen Bouw b.v. beschikt over beide. Wij renoveren, restaureren en onderhouden niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden en scholen. Waarbij onze jarenlange ervaring en ons oog voor detail garant staan voor een fraai, kwalitatief hoogwaardig resultaat. Zodat u weer lang van uw woning of (bedrijfs)pand kunt genieten!

Bedrijfshallen en bedrijfspanden

Loading...

Tijssen Bouw b.v. bouwt niet alleen woningen, maar ook bedrijfshallen en bedrijfspanden voor allerlei doeleinden. Dit varieert van hallen met een plat – of zadeldak, een enkelvoudige of juist geschakelde hal, groot of compact. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u om samen tot een perfect resultaat te komen.